Βραχιόλια – Μετρήστε την περίμετρο του καρπού σας με μια μεζούρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το σωστό μέγεθος βραχιολιού. Εάν δεν έχετε μεζούρα, μπορείτε να τυλίξετε ένα κορδόνι γύρω από τον καρπό σας και στη συνέχεια να μετρήσετε το κορδόνι με έναν χάρακα. Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα νούμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αντρικά Μεγέθη:
Small/Medium: Κατάλληλο για καρπούς με περίμετρο από 16 έως 18 εκατοστά (16 εκ. – χαλαρή εφαρμογή, 17 εκ. – μέτρια εφαρμογή, 18 εκ. – σφιχτή εφαρμογή).
Large/XL: Κατάλληλο για καρπούς με περίμετρο 18 έως 20 εκατοστά (18 εκ. – χαλαρή εφαρμογή, 19 εκ. – μέτρια εφαρμογή, 20 εκ. – σφιχτή εφαρμογή).
Γυναικεία Μεγέθη:
Small/Medium: Κατάλληλο για καρπούς με περίμετρο από 15 έως 17 εκατοστά (15 εκ. – χαλαρή εφαρμογή, 16 εκ. – μέτρια εφαρμογή, 17 εκ. – σφιχτή εφαρμογή).
Large/XL: Κατάλληλο για καρπούς με περίμετρο 17 έως 19 εκατοστά (17 εκ. – χαλαρή εφαρμογή, 18 εκ. – μέτρια εφαρμογή, 19 εκ. – σφιχτή εφαρμογή).
Προσοχή: Ανεξάρτητα από το φύλο σας, ενδέχεται να είναι κατάλληλο για εσάς ένα μέγεθος που χαρακτηρίζεται ως γυναικείο ή ανδρικό. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί υπάρχουν για να εξυπηρετήσουν τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματός μας και σε καμία περίπτωση να μη διστάσετε να επιλέξετε μέγεθος (ή και βραχιόλι) του άλλου φύλου, εάν αυτό είναι διαθέσιμο.

Προσαρμοσμένα Μεγέθη:
Έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα βραχιόλι στο μέγεθός σας σε περίπτωση που είστε εκτός των παραπάνω ορίων. Σε αυτή την περίπτωση, προχωρήστε σε αγορά του βραχιολιού που είναι πιο κοντά στο μέγεθος του καρπού σας (π.χ. αν έχετε καρπό με 14 εκ. περίμετρο αγοράστε το Small/Medium) και αφήστε σχόλιο στην παραγγελία με το μέγεθος του καρπού σας και την εφαρμογή που επιθυμείτε (χαλαρό, κανονικό, σφιχτό). Καλό είναι να μας στείλετε και ένα μήνυμα όπου θα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και την προτίμηση μεγέθους σας.Οδηγός μεγέθους βραχιολιού
Κολιέ/Κρεμαστά – Μετρήστε το μήκος μιας αλυσίδας σας και φορέστε τη στο λαιμό σας. Χρησιμοποιήστε αυτό σαν αναφορά.
Το παρακάτω σχήμα δείχνει τα μήκη και τις εφαρμογές τους σε έναν μέσο γυναικείο λαιμό.

Οδηγός μεγέθους κολιέ

Δαχτυλίδια – Μετρήστε την περίμετο του δαχτύλου στο οποίο θέλετε να φορέσετε το δαχτυλίδι σας και σημειώστε τη μέτρηση. Αν δεν έχετε μεζούρα μπορείτε να κόψετε μια λωρίδα χαρτί, να την τυλίξετε γύρω από το δάχτυλο σας και να σημειώσετε το σημείο στο οποίο συναντάει το ένα άκρο της λωρίδας την υπόλοιπη. Στη συνέχεια μετρήστε με έναν χάρακα την απόσταση από το άκρο της λωρίδας μέχρι το σημάδι που βάλατε. Εναλλακτικά, μπορείτε να μετρήσετε την διάμετρο του δαχτύλου σας, όμως δεν συνίσταται λόγω της μικρότερης ακρίβειας της μεθόδου. Να σημειωθεί ότι το μέγεθος των δαχτύλων μπορεί να αλλάξει μέσα στην μέρα και να υπάρχουν διακυμάνσεις. Καλύτερο είναι να μετράτε το δάχτυλό σας το βράδυ. Σε περίπτωση λάθος μέτρησης δε φέρουμε καμία ευθύνη.
Αφού μετρήσετε το δάχτυλό σας, σημειώστε την μέτρησή σας σε χιλιοστά (π.χ. 6 εκατοστά είναι 60χιλιοστά) δείτε αυτό τον πίνακα και βρείτε το μέγεθός σας!