Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με εμάς - Ποιοί είμαστε

Το JCrystals είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη από την Ιωάννα και τον Χρήστο. Το πάντρεμα των ορυκτολογικών γνώσεων του Χρήστου (ως Γεωλόγος με εμπειρία 17+ χρόνια στο χώρο των ορυκτών) με τη δημιουργικότητα της Ιωάννας, έφερε ένα όμορφο αποτέλεσμα που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των ορυκτών και πετρωμάτων με τα κοσμήματα. Πολλά από τα κοσμήματά μας τα φτιάχνουμε εμείς!

Η επιχείρηση εδρεύει στην οδό Γρ. Παλαμά 4, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το κυρίως αντικείμενό μας, είναι τα κοσμήματα που ως επί το πλείστον σχετίζονται με λίθους ή ορυκτά, καθώς και τα φυσικά, ακατέργαστα ορυκτά, που προορίζονται είτε για συλλογή είτε για διακόσμηση. Το κατάστημα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και λειτουργεί τις πρωινές ώρες από τις 10:00 έως 21:00 (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή), 10:00 έως 17:00 (Σάββατο) και 10:00 έως 15:40 (Δευτέρα, Τετάρτη).

Φυσικά, στις μέρες μας, το e-shop είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εμπορική επιχείρηση. Φτιάξαμε την ιστοσελίδα αυτή με αγάπη και στόχο να είναι εύχρηστη, κατανοητή και να διευκολύνει τον πελάτη σε όλη τη διαδικασία της αγοράς ενός προϊόντος, ενώ ταυτόχρονα, να είναι και να νιώθει απόλυτα ασφαλής.

Μερικοί λόγοι για να μας επιλέξετε

Φυσικό Κατάστημα

Διαθέτουμε φυσικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά!

Δωρέαν μεταφορικά

Για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 39€ (εξωτερικού άνω των 129€) σας χαρίζουμε τα έξοδα αποστολής.

Γρήγορες Αποστολές

Στέλνουμε τα προϊόντα σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής!

Ιδανικά για Δώρο

Το πρωτότυπο ύφος των προϊόντων μας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, τα καθιστά ιδανικά για δώρο ανεξαρτήτως φύλου!

Ανταγωνιστικές Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων μας, είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς σε αντίστοιχα προϊόντα! Προσφέρουμε VFM (Value For Money) προϊόντα!

Ειδικές Γνώσεις

Χάρη στο επιστημονικό μας υπόβαθρο, γνωρίζουμε καλά τα υλικά από τα οποία αποτελούνται τα προϊόντα μας και αυτό αποτελεί εγγύηση!