Σχετικά με τις Εκπτώσεις

Εκπτώσεις

Σχετικά με τις Εκπτώσεις

Θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε μερικά πράγματα σχετικά με τις εκπτώσεις που μπορεί να έχουμε κατά καιρούς είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε στο φυσικό.

Κατα κύριο λόγο, οι εκπτώσεις που προσφέρουμε στο eshop μας, διαφέρουν από τις εκπτώσεις που έχουμε στο φυσικό μας κατάστημα. Κατά περίπτωση, μπορεί να υπάρχει ενεργή προσφορά στο eshop  ενώ όχι στο φυσικό κατάστημα, ή το αντίστροφο. Υπάρχει πάντα λόγος που μπορεί να προκύπτουν τέτοιες διαφορές που είναι συνήθως εσωτερικός, της επιχείρησής μας.

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε κάθε φορά (στο eshop μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο κατάστημά μας), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα ακολουθήσουμε τους κανόνες προσφορών του κάθε μέσου και δεν μπορούμε να προσφέρουμε στο ένα τις καλύτερες προσφορές που ενδέχεται να υπάρχουν στο άλλο.

Για παράδειγμα, αν έχουμε εκπτώσεις 50% στο eshop, αλλά 10% στο φυσικό μας κατάστημα και έρθετε στο μαγαζί μας για αγορά, θα σας γνωστοποιήσουμε την έκπτωση 10%. Εάν γνωρίζετε για τις εκπτώσεις που υπάρχουν στο eshop και έρθετε στο κατάστημά μας, μπορείτε προφορικά να ζητήσετε την έκπτωση του eshop, MONO για προϊόντα που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή διαθέσιμα στο eshop και όχι για προϊόντα που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή διαθέσιμα μόνο στο φυσικό μας κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως έκπτωση. Να είστε σίγουροι ότι έχετε αγοράσει σε καλή τιμή από εμάς, ακόμα και αν αυτή δεν περιλάμβάνει κάποια έκπτωση. Οι τιμές μας είναι έτσι κι αλλιώς προσιτές!